Binnen twee maanden ben jij financieel gezond

Herken jij jezelf hierin?

werken met mij

Dan heb ik nu de oplossing voor je!

Doe mee aan het programma “Help waar blijft mijn geld”

We gaan samen aan de slag om jou financieel gezond te krijgen. Inkomsten, uitgaven, lenen, sparen en plannen….. het komt allemaal aan bod. Binnen één maand heb jij overzicht in je financiën. Maar dat is niet alles.
Om financieel gezond te blijven is ook het hebben van inzicht van groot belang. Hier ga ik je ook mee helpen.

En je weet “overzicht = rust”! Ik weet zeker dat je met jouw aandacht voor je financiën meer met je geld kunt gaan doen. Ik heb er zin in, jij ook?

Wat gaan we doen?

Doelen stellen

Hoe zie jij je toekomst op korte-, middellange- en lange termijn?

Alle gegevens verzamelen

Om overzicht te krijgen gaan we al je financiële gegevens verzamelen.

Overzicht creëren

Met de Moneyplanner gaan we een compleet jaaroverzicht creëren.

Balans

Nadat je al je gegevens hebt ingevoerd gaan we op zoek naar de balans.

Inzicht en groeien

Laat de Moneyplanner voor je werken. Je gaat ervaren wat bewuster met je geld omgaan jou op gaat leveren.

Jouw investering

Help waar blijft mijn geld?

€745,-

Help waar blijft mijn geld?
Liever in 6 termijnen

€125,- 

Deze investering kun je snel terugverdienen. Door jouw financiële overzicht en inzicht ga je slimmer om met je geld en zal jij je spaardoelen gaan halen.

Wat anderen hierover zeggen.....

Als 18-jarige uitwonende student heb je financieel tegenwoordig best wel wat te regelen. Zo ik ook toen ik op mezelf ging wonen met een bijbaantje bij de supermarkt. Ik hoorde de verhalen om mij heen van andere studenten met torenhoge schulden en die geen hoogte hadden van hun financiële situatie. Dit wilde ik graag anders doen en zo kwam ik bij Eugenie terecht. Met duidelijke uitleg en begrip hielp ze mij zaken op orde te stellen. Samen gingen we zitten en kreeg ik uitleg hoe je je in- en uitgaves het beste via de Moneyplanner bij kon houden. De fijne en duidelijk uitleg maar ook het begrip dat ze toonde als een student het net even anders wilde was ontzettend fijn. De regelmatige checks dat ze vroeg hoe het ging en of ik nog hulp nodig had waren behulpzaam, en gelukkig kon ik elke keer aangeven dat het hartstikke goed ging. Ik had een veel beter beeld van mijn financiële zaken omdat ik via de Moneyplanner alles overzichtelijk had en er veel meer mee bezig was. Na drie maanden sparen kon ik een nieuw bed kopen en een half jaar later kon ik ook nog op vakantie. Nu na een aantal jaar merk ik hoe fijn het is geweest dat iemand mij geholpen heeft in het begin met mijn in- en uitgaves. Ik heb nu zelfs mijn studielening stop kunnen zette! Ik raad iedereen aan om hulp hierbij te zoeken en vooral te accepteren! Je hebt de rest van je leven er profijt van.​

Anne

Als alleenstaande moeder, heeft Eugenie mij enorm geholpen met het maken van een financiële overzicht. Ik had een goede baan maar gaf deze op om voor mezelf te beginnen. Na een paar maanden werd ik ziek en mijn inkomen viel terug op bijstand niveau. Echter had ik ook een schuld bij de belastingdienst en was in één klap mijn financiële toestand dramatisch. We zijn aan de slag gegaan met de Moneyplanner. Daarmee kreeg ik een goed financiële overzicht en zo kon ik de belastingdienst overtuigen dat ik niet meer aan mijn betaal verplichting kon voldoen. De kleine schuld die ik nog bij de belastingdienst had is mij kwijt gescholden.

Daarnaast kon ik met de verhuurder van mijn woning regelen dat ik tijdelijk minder huur kon gaan betalen zodat ik huur toeslag kreeg. Nu kon ik zonder geldzorgen mijn ziekte overwinnen.

Ik ben Eugenie eeuwig dankbaar voor het overzicht en inzicht dat ze mij heeft gegeven.

Denise