my money coach

Sinds ik mijn dromen en doelen heb weten te behalen ben ik super gemotiveerd geraakt om anderen dit ook te laten ontdekken.

Waar is het allemaal mee begonnen?

Mijn naam is Eugenie van der Hoef en ik kan ook jouw money coach zijn. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van overzicht in de financiën. Mijn missie is ontstaan uit mijn passie voor watervallen. Ik wilde graag de mooiste en grootste waterval van de wereld met eigen ogen bewonderen. Helaas ligt deze waterval niet om de hoek. Hiervoor heb ik flink moeten sparen. Maar hoe? Ik had immers geen idee waar ik iedere maand al mijn geld aan uitgaf. Dat zat mij niet lekker.

Sinds 2003 hou ik mij bezig met de financiën van diverse tv producties. Wat ik daar heb geleerd heb ik vertaald naar een financieel overzicht voor privé gebruik. Zo is mijn Moneyplanner ontstaan en hierdoor is het mij ook gelukt om de mooiste waterval van de wereld te bezoeken.

Om jou beter te kunnen begeleiding heb ik in 2015 een opleiding tot budgetcoach gevold. Sinds 2019 help ik vrouwen die meer financieel overzicht en inzicht willen hebben. Ik ben zo trots op ze dat ze door overzicht en inzicht ook hun doelen financieel weten te behalen.

Meer over mij

Ik woon al ruim 30 jaar in Baarn samen met mijn man. Onze twee kinderen zijn inmiddels allebei al een aantal jaren het huis uit en dat geeft mij meer tijd en ruimte om meer te betekenen voor anderen. Ik ben gek op reizen, lekker uiteten met familie of vrienden, spelletjes spelen, naar concerten, theater en dance party’s gaan en lange wandelingen maken door heel Nederland.
Iguazu watervallen

Wil je geen dag meer wachten en meteen met mij in gesprek gaan.
Vraag dan snel een gratis gesprek aan.